[HELP] PROBLEM Z ODPALANIEM QUADA!

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Serwis [HELP] PROBLEM Z ODPALANIEM QUADA!

Tagi: 

Ten temat zawiera 1 odpowiedź, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Rider Rider 2 lata, 10 miesiące temu.

Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #632319 Odpowiedź
    Zdjęcie profilowe El Qudzisz
    El Qudzisz
    Użytkownik
    • Postów: 1

    Witam
    Posiadam quad Kingway Minitrapper 110. Quad słabo odpala (zazwyczaj w ogóle nie odpala) na jednym akumulatorze od samochodu a jeśli połączę ze sobą 2 razem to odpala jak ta lala. I w tym problem. Dlaczego quad nie chce mi odpalić na jednym akumulatorze? Kupiłem nowy rozrusznik, założyłem i to samo 🙁
    PS: Dodam także, że akumulatory są bardzo mocne i dobrze naładowane
    Pozdrawiam

    Kasprzak Hubert
    #632321 Odpowiedź
    Zdjęcie profilowe Rider
    Rider
    Użytkownik
    • Postów: 391

    Regulator napięcia , magneto itp. Posprawdzaj wszytko co może mieć związek z tym 😉

    Gerard Furmanek
     
    Czytaj
    REKLAMA

    Poznaj Junaka M12 Vintage 125 na prawo jazdy B

    Bądź oryginalny i wyróżnij się na drodze z Junakiem M12 Vintage 125. Niezawodny silnik z wtryskiem paliwa. Szprychowe, duże koła. System hamulcowy CBS. Do tego matowe malowanie i potężna doza komfortu zarówno podczas jazdy po mieście, jak również wszędzie tam, gdzie poniesie wzrok. Spełnij swoje marzenia o nowym Junaku. Już za 9 199 PLN.
Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie)
Odpowiedz do: [HELP] PROBLEM Z ODPALANIEM QUADA!
Informacje o Tobie: