Gdzie sa blokady ? aprilia rs 50 z 2007

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Autor
    Wpisy
  • #657656
    Kubaaaaa
    Uczestnik
    • Postów: 20

    Witam, kilka dni temu zakupiłem aprilie rs 50 z 2007 roku. Silniczek ładnie chodzi, odpala bez problemu czy zimny czy cieply. Jest taki problem ze motor nie przekracza 6k obrotów i 50 km/h. ( podczas jazdy a na biegu jałowym normalnie do 12k ) dysze są 90, katalizatora nie ma bo rozciąłem dyfek i jest pusto. Tłok też przytarty nie jest bo gdy zdjąlem wydech to zrobilem zdjęcie przez kanał wylotowy i widac cały tłok i jest nie przytarty.Nie wiem gdzie znajdują sie blokady. Mam założone sportowe sprzęgło i sportową koncowke wydechu. Nie wiem w czym rzecz ze tak słabo jedzie niby to tylko 49 ccm ale na youtube inni osiągi mają dużo lepsze. Gaznik jest wyregulowany. Pomożecie?

    #657657
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 20 775

    skoro tnie obroty na biegu to moduł, a te sprzed 2010 miały jeszcze zdławione wydechy

    REKLAMA

    Poznaj Suzuki Hayabusa. Maszyna doskonała powraca

    Odkryj legendę na nowo. Suzuki Hayabusa powraca. Nowe wcielenie mechanicznej doskonałości. Doznania zarezerwowane dla najbardziej śmiałych. Odważysz się?

    Advertisement

    #657755
    Kubaaaaa
    Uczestnik
    • Postów: 20

    A da się ten moduł jakoś odblokować ? Bo nie mam zbytnio kasy aby wywalac teraz kolejne 150 na modul…

    #657768
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 20 775

    trzeba wymienić

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button