Gdzie Router Bassa 2012 posiada blokady?

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Tuning Gdzie Router Bassa 2012 posiada blokady?

Ten temat zawiera 7 odpowiedzi, ma 5 głosów i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe kargulec12 kargulec12 5 lata, 1 miesięcy temu.

Oglądasz 8 postów - 1 przez 8 (z 8 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #161735
    Zdjęcie profilowe jame1266
    jame1266
    Użytkownik
    • Postów: 7

    Witam zdjąłem blokadę na gaźniku lecz max to 55km/h na wariatorze nie ma blokad i na gaźniku filtrze więc gdzie posiada on blokady

    P.S: Mój kolega posiada też basse i orginalnie miał zdjęte blokady jemu leci 75km/h

    Z góry dziękuję

    #161736
    Zdjęcie profilowe specops
    specops
    Użytkownik
    • Postów: 124

    Moduł sobie wymień bo możesz tam mieć blokade albo odłącz różowy kabelek z kostki na module i spróbuj

    #161770
    Zdjęcie profilowe jame1266
    jame1266
    Użytkownik
    • Postów: 7

    Specops nie ma różowego kabelka została tylko puste miejsce

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Weź udział w konkursie Junaka. Wygraj zegarek o wartości 2000 PLN

    Chcesz zdobyć wyjątkowy zegarek Davosa z logo Junak? Nakręć film o swoim Junaku i opublikuj na Facebooku.
    #161777
    Zdjęcie profilowe specops
    specops
    Użytkownik
    • Postów: 124

    Słuchaj napisz jaki masz cylek i co było wymieniane.Jak masz cylek 50 cc to jak zdejmujesz blokade z filtra musisz wyregulować dobrze gażnik i dać większą dysze bo na 50 cylku to ci nic nie da.

    #161780
    Zdjęcie profilowe martin1996a
    martin1996a
    Użytkownik
    • Postów: 546

    wymień moduł , i chyba masz na wariatorze pierścień

    #161783
    Zdjęcie profilowe Kristop
    Kristop
    Użytkownik
    • Postów: 1 162

    Nie ma żadnych pierścieni.
    Po 1: załóż zwężke do filtra, bo to nie blokada(sam to przerabiałem).
    Po 2: zajrzyj pod przekładnie, tam powinien iść kabel od czujki sprzęgła. znajdź gdzie to podłłączone wsówkami i ciesz się że nie masz blokady:)
    Po 3: rozumiem że gaźnik i zawory wyregulowane, wszystko sprawne?

    #163349
    Zdjęcie profilowe jame1266
    jame1266
    Użytkownik
    • Postów: 7

    Kristop wszystko wyregulowane działa jak natura chciała moduł kupiłem odblokowany czujnika w przekładni nie ma zwężki w filtrze nie ma na gaźniku zdjąłem ale 55Km/h no z górki 60km/h i koniec chce iść a nie może

    #163351
    Zdjęcie profilowe kargulec12
    kargulec12
    Użytkownik
    • Postów: 495

    Mój kolega ma basse 2013 i też nie znalazłem tam więcej blokad oprócz tej w gaźniku. Według mnie może tam być blokowany wariator , sam w sobie tak jak w Romecie 700. Nie ma tam żadnego pierścienia itp. po prostu trzeba zmienić wariator na sportowy.

Oglądasz 8 postów - 1 przez 8 (z 8 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie