Gdzie kupić ławkę do ogrodu?

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Nela
    Użytkownik
    • 4
    • 9Postów:

Cześć, chciałam kupić sobie ławkę do ogrodu, ale nie ma w moim mieście żadnego sklepu, gdzie teraz je sprzedają. Wiecie może, czy da się teraz w internecie kupić jakąś? Nie ma być wymyślna, ot taka prosta, drewniana z oparciem. Pomożecie?

Piotr Benet
    Użytkownik
    • 5
    • 20Postów:

Nie dziwię się bo jest jednak po sezonie i markety stacjonarne zmieniają ekspozycję na zimową. Za to w sklepach internetowych na pewno coś powinno się znaleźć. . W sklepie zamawiałem sobie komplet mebli ogrodowych w lecie ( trochę żałuję bo mogłem poczekać do teraz kiedy mamy promocje). W zakładce znajdziesz ich ławki.

Anonim
    Nieaktywny
    • 4
    • 8Postów:

Jak masz jakiekolwiek umiejętności manualne to warto kupić na portalu aukcyjnym żeliwne nogi (są w wielu kształtach i stylach) i samemu dorobić drewniane siedziska. W podobnym stylu można kupić nogi do stołu i mieć komplet. Drewno u stolarza, choć ja biorę tarcicę i sobie obrabiam, przy takich ilościach wystarczy mocniejsza szlifierka oscylacyjna i różne gradacje papieru.
    Zaleta jest taka, że waga tych mebli jest spora, są solidne, byle puknięcie w stół nie wywala wszystkiego co na nim stoi. No i radość z własnej pracy.

Anonim
    Nieaktywny
    • 11
    • 562Postów:

co to jest do chuja forum dla majsterkowiczów?? ludzie weźcie idźcie się zarejestrować na forum Castoramy albo Leroy Merlina

H2SO4
    Użytkownik
    • 1
    • 243Postów:

A kto komu zabroni walić tutaj OFF-topa? Komu i czego zabraniasz? W dwóch krótkich zdaniach.

Spoko, właśnie zabłysnąłeś, kolejny nawet raz. Tak z tym trzymaj.
    Lokalna społeczność cię znowu poprze i nadal będziesz sobie kimś.
    Kimś bardziej sobie samemu ważnym. A jakże. 🙂

Anonim
    Nieaktywny
    • 11
    • 562Postów:

a niczego a tak tylko

skut
    Użytkownik
    • 0
    • 25Postów:

Tam gdzie produkują wyroby z drewna, a przykład.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Temat ‘Gdzie kupić ławkę do ogrodu?’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.
Back to top button