Gaśnie po odpaleniu

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Serwis Gaśnie po odpaleniu

Ten temat zawiera 19 odpowiedzi, ma 7 głosów i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe 16_Bit 16_Bit 6 lata, 3 miesiące temu.

Oglądasz 10 postów - 11 przez 20 (z 20 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #140353
    Zdjęcie profilowe 16_Bit
    16_Bit
    Użytkownik
    • Postów: 55

    Ale jakby ssanie nie działało to by chyba nie odpalał.
    A i jeszcze nie odpala z kopki tylko ze startera

    #140354
    Zdjęcie profilowe 16_Bit
    16_Bit
    Użytkownik
    • Postów: 55

    Tzn. odpala z kopki ale po dodaniu 1/2 gazu

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Junak 126 teraz za 279,95 zł miesięcznie

    Wybierając nowego Junaka 126 możesz skorzystać z promocyjnego finansowania RSSO 0% bez ukrytych kosztów i wpłaty własnej. Już za 279,95 zł miesięcznie (20 rat 0%) możesz wyjechać z salonu nowym motocyklem Junak 126!
    #140550
    Zdjęcie profilowe 16_Bit
    16_Bit
    Użytkownik
    • Postów: 55

    Ok. Problem z kopką rozwiązany. Pozostał tylko ten z gaśnięciem na zimnym.

    #140556
    Zdjęcie profilowe madridista
    madridista
    Użytkownik
    • Postów: 93

    Regulacja gaźnika.Podstawa.

    #140586
    Zdjęcie profilowe Sparrow93
    Sparrow93
    Użytkownik
    • Postów: 298

    Gaśnięcie na zimnym spowodowane jest uszkodzonym elektrozaworem ssania…. Jeżeli naprawa nie pomoże, to spróbuj z czyszczeniem i regulacją gaźnika.

    Sparrow
     
    Czytaj
    REKLAMA

    Kominiarka motocyklowa teraz za 10,59 PLN z tanią i szybką wysyłką

    Zadbaj o swoje zdrowie na motocyklu. Kominiarka pod kask to ochrona Twoich górnych dróg oddechowych i komfort termiczny w chłodne dni. Wysyłka w 24h. Paczkomat 12,50 PLN i darmowy zwrot do 14 dni.
    #140808
    Zdjęcie profilowe 16_Bit
    16_Bit
    Użytkownik
    • Postów: 55

    Ssanie założyłem nowe i dalej to samo..
    Gaźnik nowy to czyścił nie bd.
    Regulowałem już z 4 razy swieca kawa z mlekiem

    #140809
    Zdjęcie profilowe moute
    moute
    Użytkownik
    • Postów: 59

    Ej jak ogarniesz w czym problem to napisz w czym problem bo mam podobny problem

    #140812
    Zdjęcie profilowe 16_Bit
    16_Bit
    Użytkownik
    • Postów: 55

    Ok

    #140813
    Zdjęcie profilowe 16_Bit
    16_Bit
    Użytkownik
    • Postów: 55

    Ma ktoś jakieś pomysły?

    #140853
    Zdjęcie profilowe 16_Bit
    16_Bit
    Użytkownik
    • Postów: 55

    Ref.

Oglądasz 10 postów - 11 przez 20 (z 20 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie