Firmowe salony Zamość.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Witam. Gdzie w Zamościu znajdują się salony takich firm jak Aprilia, Kymco, Peugeot, Piaggio i Yamaha. Pozdrawiam

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Oo widzę, że kolega z Zamo?ścia;)) No niestety, ale w Zamościu nie ma takich salonów:P Ale polecam “Sabix” 😉 Chyba najlepszy sklep z częściami do skuterów i motocykli w Zamościu. Co do serwisu, to o ile mi wiadomo zajmują się tam samą mechaniką, elektryki się nie czepiają;) No i chyba właśnie tam jeżdżą wszyscy z Zamościa i okolic ( ostatnio widziałem gościa Yamahę z Chełma).

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

No z Zamościa i nie z Zamościa. Ogólnie to z Zamościa jestem ale przeprowadiłem się na wieś po Hrubieszłw. Ale w Zamościu jest jeszcze mieszkanko, i często przyjeżdżam. Rodzinę też mam, i może jak będą szedł do liceum to się przeprowadzę. A skuterka jeszcze nie mam. Nawet karty też bo w szkole mieliśmy zdawać. Zdałem teorie a nikt skutera nie miał żeby była praktyka. I teraz szukam gdzie można zdać tą kartą.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Kolego, jutro bede na kursię na prawko, to się dowiem, czy można robić w WORDzie karte. Ale wg mnie to strata kasy…

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Mają to prawko wprowadzić to wole teraz dać100 niż później 500 zł. Rzłd lubię zajmowa łsię tym co jest mniej ważne dlatego wole zrobić. Jakbył spytać w WORDzie byłbym wdzięczny.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Kolego, to ze teraz zrobisz karte, nic Ci nie da za te kilka lat jak wprowadzł te nowe prawa jazdy:) bo wtedy za frajer to najwyżej wymienić Ci karte moto na prawko kat. AM ( czyli nadal gówno, bo będziesz mógł latać tylko motorowerami). żebył mógł śmigac czymś większym to będziesz musiał robić A1, później A2 i na końcu A 😉 Każda kategoria to koszt ok 600 – 700 zł:D A egzamin dokładnie ten sam, trasa na egzaminie dokładnie ta sama i motor na egzaminie dokładnie ten sam:D Przynajmniej tak jest teraz, może coś się zmieni za kilka lat. Poprostu chodzi o wywalenie kasy, nic więcej;)

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Zamierzam tylko na motorower robić. Mam do szkoły trochę daleko dlatego chce zrobić tą kartą. Na inne kategorii nie planuje robić. To ma był tak że robisz A1 dopłacasz 100-200 zł i robisz A2. Teraz tak jest, robisz A1 dopłacasz i robisz tylko praktyczny egzamin a teoretyki nie. A można robić w wordzie?

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

No niestety teraz nie jest tak jak mówisz;) Sam mam A1, żeby mieć A muszę wywalić kase na egzamin plus kase za kurs ( gdzie przechodzisz sama jazde, co wg mnie nie jest już potrzebne). No chyba że Twój wujek jest w?łaścicielem któreją z nauk jazdy:D To może za frajer da Ci papiery o przejąciu kursu i wtedy rzeczywiście zapłacisz tylko ok 100 zł za egzamin. Chciałem teraz robić A, ale jak mi zaśpiewali tyle kasy to zrezygnowałem i postanowiłem, że kupie jakieś 600 ccm i bede latać na A1:) Zrobisz motorower, trochę polatasz i zechcesz coś wiekszego, zobaczysz:P Jeszcze nie wiem jak jest z tymi egzaminami na karte, dopiero o 12 bede śmigać na nauce, to się dowiem i dam znać.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

mito -> nie wiesz ile kosztuje karta Ja jeszcze poszukam po szkołach ale jak trzeba to pójde do wordu.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

ja karte w szkole za freeko zrobiłem 😛 mefek to się łpiesz bo od przyszłego roku na policji tylko będzie można wyrobić za grubą kase

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

WORD nie przeprowadza egzaminu na karte motorowerow?. Zajmuja się tym szkoły i milicjanty.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Szkoda że w WORDACH nie można. Poszukam po szkołach. Bo na policji się pytałem i mi mówili że szkoły się tym zajmują.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button