dziwny problem w romet 767 4t

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #68880 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 19
    • 199Postów:

    Witam.Mam problem z moim Romkiem.Otoż zapalalem skuter guzikiem od pilota kluczykow… Krecil , Krecil , prawie zapalil potem znowu chcialem zapalic a tu LIPA , nie dziala nic , swiatla , stacyjka , migacze , stop , alarm.Myślałem , że to akumulator sie rozladowal wiec naladowalem go , ale dalej nic problem nadal wystepuje.. Jak to rozwiazac? Prosze o pomoc!

    #68883 Reply
    szyszu3
    Użytkownik
    • 112
    • 837Postów:

    może bezpiecznik ?

    #68885 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 19
    • 199Postów:

    Raczej nie.Bezpiecznik sprawdzalem i jest ok.

    #68891 Reply
    klekocix
    Użytkownik
    • 54
    • 485Postów:

    romet4t7x7 napisał:

    Witam.Mam problem z moim Romkiem.Otoż zapalalem skuter guzikiem od pilota kluczykow… Krecil , Krecil , prawie zapalil potem znowu chcialem zapalic a tu LIPA , nie dziala nic , swiatla , stacyjka , migacze , stop , alarm.Myślałem , że to akumulator sie rozladowal wiec naladowalem go , ale dalej nic problem nadal wystepuje.. Jak to rozwiazac? Prosze o pomoc!

    A z kopniaka startuje?

    #68901 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 19
    • 199Postów:

    Tak z kopniaka pali , ale nie ma migaczy..

    #68902 Reply
    lisu7
    Użytkownik
    • 55
    • 835Postów:

    no problem chyba z elektryką

    #68908 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 19
    • 199Postów:

    Mozliwe… jak to samemu naprawic? Bo nie chce oddawac do serwisu

    #68910 Reply
    lisu7
    Użytkownik
    • 55
    • 835Postów:

    lepiej oddać do serwisu ba masz pewne że będzie działać chyba że jesteś elektrykiem

    #68911 Reply
    klekocix
    Użytkownik
    • 54
    • 485Postów:

    lisu7 napisał:

    lepiej oddać do serwisu ba masz pewne że będzie działać chyba że jesteś elektrykiem

    Znaczy jak z kopa odpalasz to nie ma migaczy? Spróbuj odpalić skuter bez akumulatora i sprawdź czy wtedy będą.

    #68914 Reply
    klekocix
    Użytkownik
    • 54
    • 485Postów:

    lisu7 napisał:

    lepiej oddać do serwisu ba masz pewne że będzie działać chyba że jesteś elektrykiem

    Znaczy jak z kopa odpalasz to nie ma migaczy? Spróbuj odpalić skuter bez akumulatora i sprawdź czy wtedy będą.

    #68931 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 19
    • 199Postów:

    Bez tez nie ma

    #68943 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 180
    • 3 133Postów:

    na pewno bezpiecznik lub regulator napięcia

    #68946 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 19
    • 199Postów:

    Ile kosztuje?

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: dziwny problem w romet 767 4t
Twoje informacje:




Back to top button