Dysza Mikuni VM 22/210

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Autor
    Wpisy
    tarzinio
    Uczestnik
    • 12
    • 37Postów:

Witam serdecznie.
    Niestety muszę założyć nowy temat bo tamte ucichły, a nadal problem nie rozwiązany, ale za to mam więcej info.

Potrzebuję większej dyszy do gaźnika Mikuni vm 22/210. Nie mogę sam znaleźć, a właściwie nie jestem pewien czy będą dobre, gdyż w dedykowanych kategoriach jedynie znalazłem dysze do wolnych obrotów, a takowe nie są mi potrzebne.

Rozebrałem gaźnik i z miejsce w której była dysza główna wykręciłem to co widać poniżej.
    OBRAZEK 1
    OBRAZEK 2
    OBRAZEK 3
    OBRAZEK 4

Nie znam się, aż tak, ale podejrzewam, że dysza główna to ta śrubka. Średnica jej gwintu to 5mm ( czyli tzw m5? ) i wysokość 90.

Pytania:
    Czy skoro gwint ma 5mm to czy będa pasować wszystkie dysze z tego linku? GMOTO

Czy jeżeli kupię dyszę 100 to czy zmieści mi się w tą dziurę? nie będzie nic odstawać? Chyba, zę tak może być. Ktoś coś wie? Ktoś pomoże?

Pozdrawiam

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 176Postów:

tak, każda dysza 5mm ci wejdzie tylko sobie strasznie drogie znalazłeś.
    Najtańsze są (identyczne) od kuchenek gazowych tylko często nie ma takich dużych a na allegro takie dysze są po 1-1,50zł.

tarzinio
    Uczestnik
    • 12
    • 37Postów:

Tak, wiem, podałem tylko przykład. Widzę już nie jeden komentarz od ciebie także dziękuje ci bardzo za pomoc, bardzo!

Pozdrawiam.

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button