co sodzicie o nsr 125 ??
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 1 odpowiedź, a ostatnio został zaktualizowany 12 years, 3 months temu przez
Anonim.
- AutorWpisy
-
-
Anonim
Gość- Postów: 89 722
co sądzicie o nsr 125 wersja jc22, ile pali itd. Interesuje mnie zablokowana i czy można niż jeździć na prawku A1
-
Anonim
Motocykl jak najbardziej ok, spalanie jest dosyć wysokie bo to 2T, myślę że ok 6l na 100km.
Możesz nim spokojnie jeździć na Prawko A1PS. dlaczego chcesz zablokowany??
-
Anonim
Poniewałgdy jest odblokowana to chyba nie mogę jezdzic na prawku A1 przynajmniej ja tak myślę
-
Anonim
no nie bo wtedy ma więcej koni niż pozwala prawo i jeździ za szybko.
Ale na karcie motorowerowej też nie można jeździć skuterem odblokowanym a mimo to chyba każdy odblokowuje i jeszcze tuninguje skuter ;p -
Anonim
No to może ale wole kupić zablokowan? a potem sam odblokował:d
-
Anonim
będzie Ci chyba cię?ka znaleźć bo NRS’ek nie produkują już kilka lat a ten kto kupić nową to pewnie już dawno odblokoważ.
-
Anonim
Pewnie masz racje. Tylko ja bym kupić odblokowan? tylko boje się ze gdy mnie policja złapie to mogę miećprzejeb…
[ Dodano: 2008-08-21, 11:07 ]
A mam jeszcze jedno pytanie czy mogę zablokowac odblokowana nsr ?? -
Anonim
z tego co wiem to nsrki sa blokowane na module,wydech,kolektor,i na samym koncu odblokowywania trzeba zmienić zebatki.
więcej znajdziesz na 125.pl
nie, nie reklamuje innego forum ! to jest pomoc !
Nikt by Ciż o to nie oskar?y?, to jest forum typowo skuterówe, a że są tu działy motocykle to tylko dlatego, że boss chciał 😉
-
Anonim
no spalanie to do 7 dochodzi jak się ostro jezdzi kumpel ma z miejsca tak do 50 tys obr ma muła ale puzniej idze te 155 :p
-
Anonim
Motomaster napisał:
kumpel ma z miejsca tak do 50 tys obr ma muła ale puzniej idze te 155 :p
😯 dobry ten kumpla silnik jak po 50 tyś. kręci 😆
-
Anonim
Przy 50 tys tylko 155? Coś mało 😀 Nsr fajny sprzęciek. Podobno dużo żywotniejszy od apki rs Szkoda ze jej juz nie produkują. Mogli by zacząć i nową wypuscić zamiast cbr
-
Anonim
Przy 50 tys tylko 155? Coś mało 😀
Bo się pasek po zębatkach ślizga 😆 😆 😆 😆 😆 A tak na serio to pewnie chodziło o 5 tyś obrotów, jak się szybko piszę to tak jest xD Znajomy ma taką nsr tylko ze starą, ale silnik nie?źle się trzyma, koło 20 lat ma i jeździ dobrze, także żywotny jest, mocy też ma bardzo dużo w końcu około 30 koni. Ja bym polecał.
-
Anonim
TAK chodziło 0 5 TYŚ p OBR
-
- AutorWpisy