Co się stało ?

Wyświetlanie 10 odpowiedzi wątku
  • Autor
    Wpisy
    • #166890
      martin1996a
      Użytkownik
      • Postów: 546

      Witam mam skutera rometa 700 i teraz nie wiem czemu ale spadł mu v-max z dnia na dzień i teraz jak jechałem 55 km/h (v-max) to było jeszcze troche cicho a teraz przy niecałych 50 km/h (więcej nie idzie) wyje jak szalony

    • #166891
      Chinol_180
      Uczestnik
      • Postów: 638

      Ciebie już pożegnaliśmy… cicho i w milczeniu.
      *
      Ja mam kozę w ogródku i wszystko mi żre. Nawet liście z winogron. Dlaczego?

    • #166892
      martin1996a
      Użytkownik
      • Postów: 546

      chinol przez takich jak ty to forum się rozpi…….. nie chcesz pomuc to nie pisz

    • #166894
      snajper061
      Użytkownik
      • Postów: 692

      sprawdz napęd

    • #166897
      Chinol_180
      Uczestnik
      • Postów: 638

      Będzie chinolski wykład, ale dość krótki. 😉
      *
      Piszemy… pomóc, kłypciu.
      *
      Ale nie pomagamy już, bo i po co? Co, już furka się napsuła i dalej tutaj się wróciłeś pysznić i sadzić farmazony? A czochraj se kłaka, albo wykładaj te lepsze karty. Czekam. I podrapię nawet przy tym.
      *
      Jedziesz po staruchu. Dawaj ostro dalej z liścia. Pomedytujemy i rozłożymy ten problem na czynniki pierwsze. TZN. Ja go rozłożę.
      *
      A od kiedy się tak martiwisz o to forum tutaj?
      *
      Konował żeś i dość już temu zagadnieniu. I grunt, że sam to dalej sobie ciągniesz. Zawsze jakaś… *beka* jest przy tym.
      *
      Skrabiesz tutaj sobie rześko dalej, a może coś i dla innych wreszcie wydumasz mądrego. Wypada nawet wreszcie. Zwykły egoisto. 🙁

    • #166988
      martin1996a
      Użytkownik
      • Postów: 546

      ktoś pomoże ?

    • #167010
      kuba90876
      Użytkownik
      • Postów: 1 103

      Na początek sprawdził bym pasek, rolki. To może być powodem twoich problemów.

    • #167025
      martin1996a
      Użytkownik
      • Postów: 546

      nie wiem czy coś może być z paskiem on ma przebieg 1600km

    • #167027
      kargulec12
      Użytkownik
      • Postów: 495

      Masz już pewnie rolki do wymiany u mnie przy 1500 już były kwadratowe. I jak na zablokowanym module jechałem 40 normalnie to wtedy 35.

    • #167049
      degename
      Uczestnik
      • Postów: 990

      martin1996a – jak ja miałem taki problem to zdejmowałem pokrywę paska i sprawdzałem co jest nie tak. Tobie też to radzę. Nie wiem jak to jest że wszyscy młodsi mają dwie lewe ręce, nic zrobić nie potrafią a ich wyobraźnia jest zbyt ograniczona żeby pojąć że któryś z elementów napędu jet zużyty na skutek fatalnej jakości produktu który posiadasz.

    • #167051
      snajper061
      Użytkownik
      • Postów: 692

      tak już mu o tym napisałem żeby napęd sprawdził ale najlepiej by było jak byśmy powiedzieli wymień to i to a ja będę zap……

Wyświetlanie 10 odpowiedzi wątku
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button