Cieknie paliwo z dołu gaźnika

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    szyszu3
    Użytkownik
    • 112
    • 837Postów:

Witam.:)) Mam problem, ponieważ ostatnio wymieniałem przewód paliwowy od tej pompki do filtra paliwowego i do gaźnika. Spuszczałem całe paliwo z baku przed tą operacją. A teraz jak kopie to cieknie mi paliwo z pod spodu gaźnika tam jest taki wężyk i z niego cieknie jak jade to chyba też i się dławi i nie chce odpalić, raz odpali przejade sie zgasze go i już nie pali a jak go kopie to paliwo leci i to nawet dużo.. Co robić ?!!

szyszu3
    Użytkownik
    • 112
    • 837Postów:

aa i jeszcze przechyliłem skutera i wylałem troche oleju i dolałem nowego.xdd

KrzysiekP
    Użytkownik
    • 14
    • 2 166Postów:

Szyszu zawiesil ci sie prawdopodobnie plywak stad wylewanie paliwa

szyszu3
    Użytkownik
    • 112
    • 837Postów:

a powiesz mi gdzie ten pływak jest ? Czy chodzi Ci o ten co jest w baku ? ale ten w baku to chyba nie ma nic do rzeczy :))

Kapuchon
    Użytkownik
    • 18
    • 2 689Postów:

Chodzi o pływak w gaźniku.

szyszu3
    Użytkownik
    • 112
    • 837Postów:

Ale gdzie on jest w gaźniku ?

KrzysiekP
    Użytkownik
    • 14
    • 2 166Postów:

Szyszu masz w domu sprezone powietrze? Trzeba rozebrac dolna czesc gaznika

andrzej2310
    Uczestnik
    • 0
    • 315Postów:

szyszu3 napisał:

Witam.:)) Mam problem, ponieważ ostatnio wymieniałem przewód paliwowy od tej pompki do filtra paliwowego i do gaźnika. Spuszczałem całe paliwo z baku przed tą operacją. A teraz jak kopie to cieknie mi paliwo z pod spodu gaźnika tam jest taki wężyk i z niego cieknie jak jade to chyba też i się dławi i nie chce odpalić, raz odpali przejade sie zgasze go i już nie pali a jak go kopie to paliwo leci i to nawet dużo.. Co robić ?!!

Jak cieknie z wężyka spustowego to wystarczy dokręcić śrubkę tą przy mocowaniu wężyka.

szyszu3
    Użytkownik
    • 112
    • 837Postów:

spężarki nie mam, ale chyba pompką też można. Śróbka jest dokręcona.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button