Chlapacz..

• This topic has 16 odpowiedzi, 6 głosów, and was last updated 13 years temu by Anonim.
Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    TomekMk
    Użytkownik
    • 7
    • 48Postów:

Możecie mi polecić jakiś chlapacz – taki, żeby działał, ale przy tym żeby fajnie wyglądał?
    Muszę założyć, bo nieszczęście się stało: tylko koło w deszczu wyrzuca tyle błota, że mi zatkało zamek w kuferku ;( A już o tym co się dzieje z jadącymi za mną wolę nie myśleć…

Anonim
    Nieaktywny
    • 1
    • 191Postów:

Załóż oryginalny, nie jest ładny ale skuteczny.

TomekMk
    Użytkownik
    • 7
    • 48Postów:

A skąd go wziąć? 😯

Leszek Śledziński
    Keymaster
    • 769
    • 2 361Postów:
    Anonim
    Nieaktywny
    • 1
    • 191Postów:

Pewnie kupiłeś z drugiej ręki i ktoś go odkręcił…poszukaj na allegro, kiedyś widziałem używany 😉

TomekMk
    Użytkownik
    • 7
    • 48Postów:

No pewnie, że mój skuterek jest używany. Nie zauważyłem braku chlapacza. Niestety, na allegro nie ma, są tylko oryginalne w motorlandzie za 105 zł ;/ drogo jak za kawałek plastiku, nie?

Anonim
    Nieaktywny
    • 1
    • 191Postów:

Jasne że drogo… może kiedyś „upolujesz” na allegro 😉

TomekMk
    Użytkownik
    • 7
    • 48Postów:

Niestety, nie mogę czekać. Normalnie mi wstyd tak się telepać po mieście i ludziom blotem w oczy sikać. W dodatku mój kuferek już odmawia posłuszeństwa – do zamka naleciało błota i klucz prawie nie chce wejść do środka ;/ Kłopot taki, że siedze w pracy i nie wiem kiedy wyjde, więc pewnie już dziś nie zdążę do Motorlandu ;( co oznacza, że na cały weekend skuter właściwie pozostaje unieruchomiony ;(

Leszek Śledziński
    Keymaster
    • 769
    • 2 361Postów:

TomekMk wrote:

Niestety, nie mogę czekać. Normalnie mi wstyd tak się telepać po mieście i ludziom blotem w oczy sikać. W dodatku mój kuferek już odmawia posłuszeństwa – do zamka naleciało błota i klucz prawie nie chce wejść do środka ;/ Kłopot taki, że siedze w pracy i nie wiem kiedy wyjde, więc pewnie już dziś nie zdążę do Motorlandu ;( co oznacza, że na cały weekend skuter właściwie pozostaje unieruchomiony ;(

To właśnie jest to; Skuter Land jest po prostu na zadupiu, że tak ładnie się wyrażę.

Anonim
    Nieaktywny
    • 1
    • 191Postów:

Wał Miedzeszyński to nie aż takie zadupie.. 😉

TomekMk
    Użytkownik
    • 7
    • 48Postów:

SkuterLand jest na Modlińskiej – to TArchomin. Motorland jest na Wale Miedzeszyńskim. Jedno i drugie to zadupie, wiem, bo sam mieszkam na Białołęce 😀

Anonim
    Nieaktywny
    • 1
    • 191Postów:

Sorki, pomyliłem z Motorlandem… 12 lat temu woziłem towar do Wawy, na Wał Miedzeszyński też 😉

Gorzki
    Użytkownik
    • 16
    • 84Postów:

Ja tak się doczepie do tematu. W jaki sposób można się dodatkowo przed błotem zabezpieczyć, kiedy fabryczny chlapacz i to coś gdzie tablica siedzi nie wystarcza ?

qazwsxedc
    Użytkownik
    • 4
    • 3 026Postów:

W starych motocyklach i motorowerach były tzw. fartuchy, czyli przedłużenie błotnika z półelastycznej gumy. Nie wiem czy w ogóle jest coś takiego teraz na rynku.

Anonim
    Nieaktywny
    • 1
    • 191Postów:

Były fartuchy, ale każdy je odkręcał bo szpeciły wygląd motoru, zakręcało się je przed wizytą na przegląd 😉

marbryl1
    Użytkownik
    • 1
    • 180Postów:

Fartuchy to był sluszny wynalazek,popatrzcie co sie dzieje za samochodem na autostradzie w czasie deszczu,sciana wody nic nie widac.

Anonim
    Nieaktywny
    • 1
    • 191Postów:

Mowa tu o fartuchach na motocyklach..

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button