Cagiva Raptor 125 by Lipa1808
- This topic has 9 odpowiedzi, 1 głos, and was last updated 8 years, 9 months temu by .
Wyświetlanie 9 odpowiedzi wątku
Wyświetlanie 9 odpowiedzi wątku
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Siema ❗ Postanowiłem w końcu opisac moje moto.A więc jest to Cagiva Raptor 125 z 2005 roku.Cagiva ma 11tys. przebiegu i chodzi jak złoto 😎 Z tego to przez zime zrobiłem to:
➡ Odnowienie wydechu
➡ Naklejenie pasków na koła
➡ Kierunki od RS
➡ Nowe opony przód i tył Metzeler
➡ Polerka klamek,stopki,dzwigni hamulca tył oraz od zmiany biegów
➡ Tankpad DUNLOP 😆
➡ Postojówka LED 6000k
➡ Zarówka OSRAM ala’Xenon 5000k
➡ Białe napisy na oponach
➡ Biały klosz tylni
➡ Nakretki na wentyle czarne ”tłoczki”
oraz pewnie jeszcze pare rzeczy o których zapomniałem.
Foty:
Czemu jest na 50, jak robisz A1?
Jak cos to Mateusz robi A1 a zdjecia mamy ze się tak wyraze wspólne
A sory, nie ogarnąłem kto to i od razu skojarzyłem że on sprzedaje tzr i już ma cagive, tylko nie pasowało mi że 2 „jego” sprzęty pojechały razem na przejażdżkę 😛
No własnie chciałem napisac ze jak mógł pojechac dwoma moto naraz 😆
Fajne to to 🙂
Jakiś znajomy Kowala czy jak ? :p
Bo nie ogarniam rozmów 😀
Edit:
Dobra już kumam :p
Ładna ładna, jak to w serwisie? Podobno jak to cagiva lubi się psuć i droga w naprawie. Jakby mial kase to bym sobie takie cugo kupił 😀
Jak będziesz nią w łodzi to daj znać 😉 Przewieziesz mnie 😎
Thx 😳 Droga nie jest kupiona po remoncie a w spalaniu tyle co odblokowana 50 4,5-5l/100km wiec tak źle nie jest 😎 A 14 zamierzam się pojawic na rozpoczeciu w Łodzi to się zobaczy
4,5-5L 125 2T ?!
Kręcisz ty ją w ogóle ? 😀
Czasem ja tam odwine tak 1,2,3 ale więcej nie ma sensu bo na 3 juz powyzej 100km/h jest wiec gdzie tam po miescie ale tak do jazdy z kolegami 50-tkami nie krece jej wysoko i dlatego spalanie jest jakie jest
[ Dodano: 13-05-2012, 16:32 ]
UP ❗ Cagiva dostała pług 🙂 Mi osobiscie się podoba ale oceniajcie i komentujcie 😎