Brzeczenie i swist przy wyzszych predkosciach…

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #239974
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 924Postów:

    Szukalem na forum ale nie moglem znalesc 😛 Problem w tym ze przy 60 slysze takie metaliczne brzeczenie ale takiego delikatnego i lekkiego metalu a przy 70-80 taki swist. Od czego to ?? :/

    #239975
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 924Postów:

    jakieś łożysko pewnie.. skąd mniej więcej to dochodzić?

    #239976
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 924Postów:

    I tu jest problem bo to takie stereo 😉 A i dzis jak gwaltownie zahamowalem to cos przeskoczylo ale potem jak jeszcze raz tak zrobilem to juz nic… Ale ten swist i brzecenie sa wkurzajace i jeszcze od 40-55 sa takie wibracje coraz mocniejsze takie falujace slabiej.mocniej.slabiej i tak co raz mocniej to mocne 😉 a pozniej przestaje i jest brzeczenie a pozniej swist i nie mam pojecia co to ;/ lozyska na wale raczej nie ?? bo juz duzy przebieg ma i zadne lozysko nie bylo wymieniane. Prucz chyba w przednim kole bo tak jest kulkowe KOYO a takich chyba w seri nie bylo… Mam nadzieje ze ktos pomoże 😉

    #239977
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 924Postów:

    postaw na centralce i pokręć kołem tylnym bo to chyba coś z przełożeniami.. Zdejmij pasek i wszystko z wału odpal i zobacz..

    #239978
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 924Postów:

    a moze to bys zuzyty pasek? i jak w przelozeniach to co tam sprawdzić coto moze byc w przelozeniach ??

    Sprawdzaj, jak Ci radzą, a nie nic nie robisz, tylko spamisz!! Jacob555

    #239979
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 924Postów:

    Z przodu te brzęczenie, czy z tyłu ?

    #239980
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 924Postów:

    Jacob napisalem czy to moze byc pasek bo mam zjechany ponad 1.5cm się wyciagnol… tylko nie wiem co spr w tych przelozeniach nigdy tego otwartego nawet nie mialem 😉 kdekarz123, Z tylu dokladnie gdzieś z silnika 😉

    „chyba coś z przełożeniami.. Zdejmij pasek i wszystko z wału odpal i zobacz..” – trudne? Jacob555

    #239981
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 924Postów:

    Jezeli masz wibracje w podlodze to niestety ale rama ci pękła. Też tak miałem po czym oddałem go na gwarancje i zrobili ale ponad miecha bez motoru będziesz . Rozbierz podloge i zobacz czy ci jakas rurka nie pekla (ja mam dwie rury takie cienkie pod podloga jako rama) pewnie u ciebie tez tak będzie.

    #239982
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 924Postów:

    Ja mam wibracje jak cisne koło 80, a rama z tego co wiem jest w porządku ;]

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button