Brak świateł w skuterze po umyciu na myjni.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #639508
    Kamro
    Uczestnik
    • Postów: 4

    Witam, posiadam skuter Kingway fonero i po umyciu go na myjni skuter odpala, jeździ ale nie ma żadnych świateł oprócz światła stopu.
    Pomoże ktos? Z góry dzięki.

    #639509
    Czaki
    Uczestnik
    • Postów: 367

    Na słońce go wystaw i susz zalales instalacje. Następnym razem unikaj tych miejsc myj koła reszta ręcznie szmatką. Wyschnie światła wrócą.

    REKLAMA

    Zontes U1 125: Poczuj wszechstronność i moc

    Poznaj nowy Zontes U1 125 z najbogatszym wyposażeniem w klasie. Odkryj moc systemu oświetlenia full LED. Poczuj osiągi silnika 14.6 KM. Doceń niesamowitą wszechstronność. Przyjrzyj się z bliska każdemu detalowi.

    #639527
    Kamro
    Uczestnik
    • Postów: 4

    Spaliło mi wszystkie zarowki, dzisiaj kupiłem i włożyłem nowe, niestety działają tylko przednie i stop

    #639532
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 20 942

    może oprócz żarówek spaliło ci też regulator napięcia lub prądniczke – albo inny kawałek instalacji. Trzeba szukac

    #639628
    Kamro
    Uczestnik
    • Postów: 4

    Jak patrzyłem to w ogóle nie ma prądu na pozycjach (brązowy kabel) jaka może być tego przyczyną? Przełącznik świateł?

    #639640
    Gwizdek z Routera
    Uczestnik
    • Postów: 12

    Miałem to samo. Unikaj wody we wloty powietrza i myj z dalekiej odległości. A co do naprawy ja podstawilem „farelke” od spodu i suszylem. Zaczelo działać ale byly problemy więc zdjalem przód i każdą kostkę odpinalem i przedmuchiwalem jeszcze sprężarka. Po tych kilku krokach może uda Ci się naprawić.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button