Brak świateł w motocyklu.

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Motocykle 125 Brak świateł w motocyklu.

Ten temat zawiera 2 odpowiedzi, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Wombat Wombat 3 lata, 5 miesiące temu.

Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #301494
    Zdjęcie profilowe JeBeKtv
    JeBeKtv
    Użytkownik
    • Postów: 117

    Witam, mam Zippa Nekena, od paru dni męczę się z usterką. Po przekręceniu nie ma światła przedniego a tylne świeci tylko po naciśnięciu hamulca. Zauważyłem że przy przednim czujniku stopu, kable które idą do niego strasznie się przegrzewają, możliwe że dostała się tam woda, lub do przełącznika świateł i powstaje tam zwarcie ?
    Nie działa w sumie prawy przełącznik tak jakby bo lewym są kierunkowskazy i one działają, jest też tam przełącznik od długich świateł no ale nie wiem czy działa bo przednia lampa nie świeci 😀
    Mam racje z tym że prawy przełącznik jest do wymiany ?

    #301495
    Zdjęcie profilowe JeBeKtv
    JeBeKtv
    Użytkownik
    • Postów: 117

    Zegary i wskazówki na zegarach też nie działają, stacyjka jest wporzadku.

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Kup motocykl Triumph i zyskaj do 15%

    Wyprzedaż Triumph w ramach akcji Używany Gwarantowany. Skontaktuj się z autoryzowanym dealerem i kup sprawdzony motocykl z niewielkim przebiegiem bez ryzyka.
    #301496
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 18 383

    i po kiego grzyba kolejny temat o tym samym? Żeby było większe zamieszanie?
    Trzymaj się poprzedniego.
    http://www.jednoslad.pl/forums/topic/brak-pradu-w-motocyklu
    Ten zamykam.

    ziuuummmm…. (nie bije piany na PW)
Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie