Brak świateł - regulator napięcia / Junak 904

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Serwis Brak świateł - regulator napięcia / Junak 904

Ten temat zawiera 0 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Galvatron3000 Galvatron3000 2 miesiące temu.

Oglądasz 1 post (z 1 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #690982 Odpowiedź
    Zdjęcie profilowe Galvatron3000
    Galvatron3000
    Użytkownik
    • Postów: 4

    Witam

    Mam problem z regulatorem napięcia w Junaku 904(EURO IV) , zaczęło się od nagłego braku ładowania akumulatora u dealera części stwierdzili że oni niewiedzą kiedy będą wiedzieć że będą mieć mój regulator . Po 1.5 miecha proszenia się o pomoc. Wysłali mi regulator od innego modelu rzekomo po przylutowaniu jednej wtyczki wszystko ma działać , owszem po dopasowaniu kolorystycznie kabelka zielonego i czerwonego ładowanie się pojawiło ale niemam świateł wgl. Wiec macie pomysły/rade jak wyciągnąć z tego nowego regulatora prąd na światła.

    Kłaniam się nisko za pomoc w mojej sprawie

    Linki do zdjęć:

    https://ibb.co/fCqmkyy
    https://ibb.co/3B1PtL0
    https://ibb.co/94whqbW

    • Ten temat został zmodyfikowany2 miesiące temu przezZdjęcie profilowe Galvatron3000 Galvatron3000.
    • Ten temat został zmodyfikowany2 miesiące temu przezZdjęcie profilowe Galvatron3000 Galvatron3000.
    Sj
    • Ten temat został zmodyfikowany2 miesiące temu przezZdjęcie profilowe Galvatron3000 Galvatron3000.
    • Ten temat został zmodyfikowany2 miesiące temu przezZdjęcie profilowe Galvatron3000 Galvatron3000.
Oglądasz 1 post (z 1 łącznie)
Odpowiedz do: Brak świateł - regulator napięcia / Junak 904
Informacje o Tobie: