blokada modułu CDI ??

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #20995
    kustosz
    Użytkownik
    • 16
    • 219Postów:

    Mam problem ze skuterem a właściwie to, że jak jade na maksa czyli 55km/h to odcina mu obroty. Tak samo jest przy 40 km/h.Nie wiem co mam robić. W tym skuterze nie ma tego różowego kabelka od czujnika obrotów.

    #20996
    madi
    Uczestnik
    • 21
    • 5 786Postów:

    Najpierw napisz co za skuter dokładnie i czy 2t czy 4t 😉

    #20998
    kustosz
    Użytkownik
    • 16
    • 219Postów:

    ferro 102-4 4t taki sam jak coliber

    #21023
    Kapuchon
    Użytkownik
    • 18
    • 2 689Postów:

    Skoro odcina ci obroty to gdzieś jest moduł, myślę że lepiej jest kupić odblokowany niż bawić się z tym i nie wiadomo jak długo podziała.

    #21027
    kustosz
    Użytkownik
    • 16
    • 219Postów:

    już zamówiłem na allegro 🙂 jak go zamontuje to opisze efekty 🙂

    #21033
    Kisiu1981
    Użytkownik
    • 77
    • 4 647Postów:

    Szkoda, że nie ma już aparatów zapłonowych… Może i było kłopotliwe ustawienie zapłonu ale zawsze dawało lepsze efekty.

    #21049
    kustosz
    Użytkownik
    • 16
    • 219Postów:

    po zamontowaniu odblokowanego modułu prędkość wzrosła do 60km/h, a odcięcie zaplonu jest przy prędkości 55km/h. Co jeszcze moge zrobić by zwiększyć vmax ?

    #21051
    HugoBoss
    Uczestnik
    • 93
    • 3 265Postów:

    Odblokuj wariator,wydech.Nie wiem jakie masz tam blokady

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button