O Forum Skuterowo.com

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #4781
    Kosik
    Użytkownik
    • Postów: 681

    Witam znalazłem błąd
    http://www.skuterowo.com/dlaczego-nie-chce-juz-jezdzic-pchelka/
    Ten skuter opisany jako Keeway Cobra, jest niczym innym jak Kingway Cobra. Mały błąd, ale zawsze. 🙂
    Pozdrawiam

    #4790
    Leszek Śledziński
    Keymaster
    • Postów: 2 361

    Dzięki Kosik za czujność. Poprawiliśmy i przepraszamy za ten czeski bład. 😉

    REKLAMA

    RZUĆ WYZWANIE MIASTU Z BMW G 310 R

    Obudź się z uśmiechem na twarzy bo każdy dzień z BMW G 310 R to szansa na spróbowanie czegoś nowego. Kompletny pakiet ma wszystko, czego potrzebujesz – w tym nowoczesne światło do jazdy dziennej. Dzięki zoptymalizowanemu silnikowi z Ride by Wire i sprzęgłem z funkcją Anti-Hopping pojazdem jeździ się intuicyjnie i zwinnie, niezależnie od tego, czy wybierasz się do pracy, na randkę czy poza miasto. Przekonaj się o zwrotności, łatwości obsługi i sportowym charakterze G 310 R i każdego dnia stawiaj sobie nowe, większe wyzwania.

    #5793
    WODZU
    Użytkownik
    • Postów: 1 204

    Zaczął pojawiać się komunikat:

    503 Service Unavailable
    Virtual Server overloaded – high load (or servicing) in progress.

    #5804
    Leszek Śledziński
    Keymaster
    • Postów: 2 361

    WODZU wrote:

    Zaczął pojawiać się komunikat:
    503 Service Unavailable
    Virtual Server overloaded – high load (or servicing) in progress.

    Przeciążenie…
    Dzięki za info.

    #5806
    qazwsxedc
    Użytkownik
    • Postów: 3 026

    Mi się to już co chwila zapala- nie fajnie;(

    #12687
    TheVill
    Użytkownik
    • Postów: 241

    Mały błąd znalazłem, w każdym razie u mnie w aktualnym FF się pojawia. (FF 3.6.8)
    Po użyciu jednej emotikonki (z rządka nad okienkiem odpowiedzi) znikają z niego wszystkie, poza jedną.
    Np. jeżeli użyję tej: 😯 cały rządek emotikonek znika.

    TheVill // FenixxPl

    #12692
    qazwsxedc
    Użytkownik
    • Postów: 3 026

    też to mam na operze, ale jak nacisne na tą jedna co została, to pojawiają mi się znowu wszytskie.
    Spróbuj Fenix;D

    #32136
    Whistler
    Użytkownik
    • Postów: 271

    Tak samo jak u Madiego, który opisał to w tym temacie wystąpił u mnie dzisiaj problem z linkami do wybranego tematu. Tzn. klikam na jeden temat a inny mi się otwiera. Poniżej zamieszczam screena.

    Objawy występowały na 2 różnych przeglądarkach (najnowsza opera i aktualny firefox 4) ale tylko po zalogowaniu się – Gdy się wylogowałem, wszystkie linki wracały do normy. Znowu się zalogowałem i znowu nie mogłem otworzyć wybranego tematu. Skończyło się na tym, że wylogowałem się, skopiowałem właściwy adres, a po zalogowaniu wkleiłem go do przeglądarki i otworzyłem swój temat. Chwilę potem wszystko wróciło do normy, ale nie pierwszy raz się z tym spotkałem na forum skuterowo.com .
    Dosyć męczący problem.

    #58941
    Whistler
    Użytkownik
    • Postów: 271

    Witam, przez ostatnich kilka dni wyskakuje mi w przeglądarce komunikat o błędnym certyfikacie.
    Tak wygląda to na mobilnej:

    A tak na „dorosłej” Operze:

    Jeżeli dobrze rozumuję znaczy to, że albo coś się zepsuło (np. jakaś wtyczka społecznościowa czy forumowa), albo ktoś próbuje podpiąć się pod skuterowo.com by przechwytywać dane użytkowników ;]

    #58947
    Skuterowo.com
    Użytkownik
    • Postów: 328

    Hej. To komunikat z profilu Facebookowego. Pracujemy nad tym.

    #58948
    Skuterowo.com
    Użytkownik
    • Postów: 328

    Problem rozwiązany, dzięki za sygnał.

    #58949
    Whistler
    Użytkownik
    • Postów: 271

    Dzięki za szybką reakcję 🙂

    #63045
    madi
    Uczestnik
    • Postów: 5 788

    coś się dzieje, nie wiem czy wy coś działacie czy jakiś błąd ? tematy się nazywają „aaa” a strona co chwilę nie działa 🙂

    #63046
    mxx_rs
    Użytkownik
    • Postów: 706

    ja mam bład 500 co chwilę – i na kompie i na tel sprawdziłem to to samo.

    #106545
    HugoBoss
    Uczestnik
    • Postów: 3 266

    Co Wy zrobiliście ze stroną skuterowo? Tego się nie da czytać ani oglądać.

    #106558
    kuba90876
    Użytkownik
    • Postów: 1 103

    Weźcie coś zróbcie z tym wyglądem bo strasznie się czyta ;//

    #106563
    DooOminO
    Użytkownik
    • Postów: 1 610

    ktos tu cos zjeb* w php %)

    #106565
    HugoBoss
    Uczestnik
    • Postów: 3 266

    Ten wygląd teraz to porażka. Szkoda że nie mniejsze jeszcze zrobicie. Było ładne i czytelne,a teraz jedno wielkie gówno.

    #106566
    CEFA
    Użytkownik
    • Postów: 844

    czemu to ma sluzyc- lipa totalna ta zmiana

    #106587
    madi
    Uczestnik
    • Postów: 5 788

    Lipa jest. Choć uważam, że redakcja prcuje nad większą zmianą wyglądu forum i że to jest wersja przejściowa.

    #106617
    romet727p10
    Użytkownik
    • Postów: 471

    No to jest za przeproszeniem gówno! Gdzie ten wygląd przy którym siedzialo się po 3 godziny na skuterowo… Teraz zasady tytułowania mi wchodzi na pole tekstowe i niewidze polowy tego czego napisałem… Totalna Lipa. Mam nazieje ze przywroca pierwotny wygląd…

    #107428
    Michalk001
    Uczestnik
    • Postów: 1 646

    A mnie wnerwia jedna rzecz – mam nadzieję że da się to poprawić. Przy wpisywaniu słowa w cudzysłowie wyskakują jakieś głupie znaki w stylu – oto przykład „cudzysłów”.

    #113500
    Anonim
    Nieaktywny
    • Postów: 2 986

    U Was też wysypała się chronologia w „ostatnich dyskusjach”? Ja u siebie tak mam na mozilli i chromie…

    #113520
    WODZU
    Użytkownik
    • Postów: 1 204

    Popieram. Coraz gorzej. Błąd na błędzie błędem pogania.

    #113524
    Quantumek
    Użytkownik
    • Postów: 716

    Dlaczego jak coś napisze na tym forum to tego potem nie widze? odswiezam temat itp i nie widze tego?

    #125833
    Anonim
    Nieaktywny
    • Postów: 3 133

    Mam problem z moim podpisem na forum – forum przestało odczytywać podpis języka HTML – w moim przypadku obrazek zużycia paliwa motostat.pl
    Czy tylko ja mam taki problem, czy wy też?

    #125841
    Kisiu1981
    Użytkownik
    • Postów: 4 647

    My też. A mnie denerwuje to, że gdy włączam temat to wyskakuje pierwszy post na pierwszej stronie, a nie ostatnio napisany. I trzeba szukać ostatniej strony. To uciążliwe.

    #125844
    Dziadek100
    Użytkownik
    • Postów: 802

    Najgorsze jest to że nikt sie tym nie przejmuje.Nie ma administratora,przydał by się moderator,w nieskończoność powtarzające sie te same pytania – Zipp Pro 50 czy Romet 50RR.Panuje totalny burdel.

    #125851
    Anonim
    Nieaktywny
    • Postów: 3 133

    Jak coś to mogę zostać moderatorem. Mam kilka stron internetowych, oraz dużego VPS’a, i trochę, ba dużo się znam.

    #125856
    Dziadek100
    Użytkownik
    • Postów: 802

    izdebski12 napisał:

    Jak coś to mogę zostać moderatorem. Mam kilka stron internetowych, oraz dużego VPS\’a, i trochę, ba dużo się znam.

    Myślę kolego Izdebski że jestes póki co za smarkaty :).Po drugie nie ładnie się tak chwalić i samego siebie proponować :).

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button