Benze Yankee brak ładowania

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Serwis Benze Yankee brak ładowania

Ten temat zawiera 1 odpowiedź, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Michalk001 Michalk001 6 lata, 6 miesiące temu.

Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #163640 Odpowiedź
    Zdjęcie profilowe wojo12332
    wojo12332
    Użytkownik
    • Postów: 19

    Więc mam taki problem z moim moto spaliło mi regulator więc go wymieniłem i od tamtego momentu nie mam ładowania wszystko już patrzałem i nic

    #163676 Odpowiedź
    Zdjęcie profilowe Michalk001
    Michalk001
    Użytkownik
    • Postów: 1 646

    Może zły regulator – ja też miałem brak ładowania jak wsadziłem taki ze skutera który inaczej wyglądał – mimo że kostka była taka sama.
    Do Yankee i innych motorowerów z silnikiem 139FMB regulator powinien wyglądać tak:
    http://allegro.pl/shineray-regulator-napiecia-xy50q-2e-4t-139fmb-i4090154956.html

    Zipp Salmo: przebieg 57459km: sezon 2010 – 3321km, sezon 2011 – 6870km, sezon 2012 – 7467km, sezon 2013 – 8130km, sezon-2014 – 8840km, sezon 2015 – 6887km, sezon-2016 – 7081km. sezon 2017 – 3855km. sezon 2018 – 3991km. sezon 2019 – 1007km.
     
    Czytaj
    REKLAMA

    Poznaj Junaka M12 Vintage 125 na prawo jazdy B

    Bądź oryginalny i wyróżnij się na drodze z Junakiem M12 Vintage 125. Niezawodny silnik z wtryskiem paliwa. Szprychowe, duże koła. System hamulcowy CBS. Do tego matowe malowanie i potężna doza komfortu zarówno podczas jazdy po mieście, jak również wszędzie tam, gdzie poniesie wzrok. Spełnij swoje marzenia o nowym Junaku. Już za 9 199 PLN.
Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie)
Odpowiedz do: Benze Yankee brak ładowania
Informacje o Tobie: