aprilia sr po myjce nie dzialajace swiatla..

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Archiwum Jednoślad.pl (2005-2010) aprilia sr po myjce nie dzialajace swiatla..

Ten temat zawiera 14 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez  Anonimowy 10 lata temu.

Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 15 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #233186

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Czesc!
    Ostatnio chyba(bo nie jestem do końca pewien) po myjce przestały dzialać mi światła… kierunki klakson i rozrusznik jest, stop również jest ale gdy włączam światła nic się nie dzieje nawet nie ma podswietlenia na liczniku dodam ze spalila mi się postojówka oraz główne światło z przodu i spaliło się światło tylne lecz stop został nie naruszony. teraz jak trochę pojeździłem zaczął słabiej działać mi klakson… Wszystkie bezpieczniki mam ok, wstawiłem nowe żarówki. Czego to może być winaż Regulatora napięciaż proszę o szybka odpowiedź

    pozdrawiam

    #233187

    Anonimowy
    • Postów: 0

    To pewnie regulator napięcia. Jaki skuter? Być może że się tylko kostka regulatora wypięła, ja tak miałem w keewayu.

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Kup motocykl Triumph i zyskaj do 15%

    Wyprzedaż Triumph w ramach akcji Używany Gwarantowany. Skontaktuj się z autoryzowanym dealerem i kup sprawdzony motocykl z niewielkim przebiegiem bez ryzyka.
    #233188

    Anonimowy
    • Postów: 0

    aprilia sr lc 96rok. jutro pojade do kumpla sprawdźe. w ditechu jest taki sam czy nie?

    #233189

    Anonimowy
    • Postów: 0

    A może wodą polałeś kabel i zrobiłeś zwarcie?

    #233190

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Powinien być taki sam.

     
    Czytaj
    REKLAMA

    WYPRZEDAŻ! SHELL ADVANCE AX7 4T 10W 40 teraz za 25,90 PLN

    Zapewnia doskonałe smarowanie w najbardziej ekstremalnych warunkach pracy. Doskonała czystość tłoków. Wysoka ochrona silników i skrzyń biegów. Przewyższa specyfikacje: API - SM i JASO MA2.
    #233191

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Damianho napisał:

    A może wodą polałeś kabel i zrobiłeś zwarcie?

    ale to wsadzilem nowe zarowki i dalej nic.. bezpieczniki tez wszystkie powymienialem i żadnej reakcji dalej to samo co bylo a kable na wszystkich laczeniach poodklejalem i poizolowalem na nowo.. sprawdze ten regulator

    #233192

    Anonimowy
    • Postów: 0

    To, jak nowe żarówki się popaliły to na bank regulator, być może się tylko wypiął.

    #233193

    Anonimowy
    • Postów: 0

    tzn teraz nie wiem czy się popalily te nowe, chodzilo mi ze zarowki stare się popalily no ale sprawdze ten regulator i napisze

    #233194

    Anonimowy
    • Postów: 0

    no to na pewno zwarcie było ;p
    posprawdzaj tam ten regulator i czy wody jeszcze gdzieś nie ma przypadkiem.
    możliwe że zalałeś wodą, zwarcie się zrobiło spaliły się żarówki potem wyschło i już będzie git

    #233195

    Anonimowy
    • Postów: 0

    tylko ze to bylo 2 dni temu i dalej nic… i tak jakbym nie mial ladowania

Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 15 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie