Aprilia SR 50 2T – nie odpala.

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Serwis Aprilia SR 50 2T – nie odpala.

Ten temat zawiera 2 odpowiedzi, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Rzadal Rzadal 4 lata, 4 miesiące temu.

Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #176126
    Zdjęcie profilowe Rzadal
    Rzadal
    Użytkownik
    • Postów: 2

    Witam mam problem z odpaleniem Aprilii sr 50 ponieważ rozrusznik nie ma siły, wcześniej jakoś załapał i odpalił ale teraz wogóle nie daje rady, jeżeli wykręce świece rozrusznik i tłok normalnie pracują a kompresja jest dobra, jakieś pomysły? Próbowałem na 3 różnych akumulatorach z tym z auta.
    Co zrobić aby ją odpalić? (NIE MA KOPAJKI)

    FILM: https://www.youtube.com/watch?v=t8kzZ76lhkw&feature=youtu.be

    #176147
    Zdjęcie profilowe snajper061
    snajper061
    Użytkownik
    • Postów: 692

    rozebrać rozrusznik wyczyścić nasmarować sprayem do łańcucha lub czymś podobnym(wd 40)

    #176150
    Zdjęcie profilowe Rzadal
    Rzadal
    Użytkownik
    • Postów: 2

    Rozebrałem go, po podłączeniu pod prostownik bardzo wolno się rozpędza, już zamówiłem nowy.

     
    Czytaj
    REKLAMA

    TRIUMPH DOBRY MOTOCYKL W DOBREJ CENIE

    Wybierz swój fabrycznie nowy motocykl Triumph i kup go za okazyjnie niską cenę. Oferta ograniczona. Pozostały ostatnie sztuki z rocznika 2018!
Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie