Aprilia sr 50 2006 rocznik

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #189445
    kubus283
    Użytkownik
    • Postów: 5

    Zakupiłem dziś aprilię sr 50 z 2006 roku po ktotkiej jezdzie zauważyłem , że tylnie i przednie światła nie świecą jaka może być przyczyna ?

    #189446
    Druid
    Uczestnik
    • Postów: 2 876

    To nie prościej poprzedniego właściciela zapytać, co Ci za bubla sprzedał? Sprawdziłeś jak kupowałeś? Czy to ma być nasze zmartwienie?

    REKLAMA

    Zontes U1 125: Poczuj wszechstronność i moc

    Poznaj nowy Zontes U1 125 z najbogatszym wyposażeniem w klasie. Odkryj moc systemu oświetlenia full LED. Poczuj osiągi silnika 14.6 KM. Doceń niesamowitą wszechstronność. Przyjrzyj się z bliska każdemu detalowi.

    #189447
    kubus283
    Użytkownik
    • Postów: 5

    Druid napisał:

    To nie prościej poprzedniego właściciela zapytać, co Ci za bubla sprzedał? Sprawdziłeś jak kupowałeś? Czy to ma być nasze zmartwienie?

    znaczy sie było okej wszystko a teraz nagle poszło wszystko podczas jazdy i tylnie i przednie nei działaja a własciciela już nie ma w PL więc czego to może być wina ?

    #189448
    Druid
    Uczestnik
    • Postów: 2 876

    No, nikt za Ciebie tego nie sprawdzi… może bezpiecznik, może przewód rozłączony w jakiejś kostce, może stator (mało prawdopodobne), może wyłącznik świateł, może żarówki (rzadko obie na raz)… albo wybierz sobie, albo sprawdzaj po kolei…
    Reasumując… to wina elektryki…

    #189449
    kubus283
    Użytkownik
    • Postów: 5

    Druid napisał:

    No, nikt za Ciebie tego nie sprawdzi… może bezpiecznik, może przewód rozłączony w jakiejś kostce, może stator (mało prawdopodobne), może wyłącznik świateł, może żarówki (rzadko obie na raz)… albo wybierz sobie, albo sprawdzaj po kolei…
    Reasumując… to wina elektryki…

    dzięki a czy to możliwe że jak nie swieci w przodzie to w tyle też ? i czy tylnie jest podpięte do przewodow w przodzie ?

    #189450
    Druid
    Uczestnik
    • Postów: 2 876

    Musi być razem podpięte do wyłącznika świateł na kierownicy…

    #189452
    kubus283
    Użytkownik
    • Postów: 5

    Druid napisał:

    Musi być razem podpięte do wyłącznika świateł na kierownicy…

    dzięki za odpowiedz 😉

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button