Apel do Administracji forum
- This topic has 14 odpowiedzi, 7 głosów, and was last updated 8 years, 5 months temu by
madi.
-
AutorWpisy
-
16 listopada 2012 dnia 09:32 #87860
Anonim
Nieaktywny- Postów: 2 986
Droga Administracjo,
pragnę zaapelować o odstąpienie części władzy na forum i scedowanie jej na najwierniejszych, zaangażowanych użytkowników, którym zależy na jego wysokim poziomie. Temat przewinął się już w kilku dyskusjach, niedawno w „upadek Skuterowo.com”, także zapewne znajdą się chętni zdolni do poświęcenia prywatnego czasu na rzecz forum. System „moderatorów” dbających o porządek sprawdza się na innych forach dyskusyjnych, więc sądzę, że warto tę sprawę rozpatrzyć. Przydałby się również Regulamin, jasno mówiący co wolno, a czego nie. To tak by wszystkim żyło się lepiej.16 listopada 2012 dnia 10:47 #87865Osobiscie jestem za tym aby moderatorem zostali:
madi
lucek71
degename
Kisiu1981
Dziadek100są to stali uzytkownicy i trzymaja poziom forum.
Poznaj nowy Zontes U1 125 z najbogatszym wyposażeniem w klasie. Odkryj moc systemu oświetlenia full LED. Poczuj osiągi silnika 14.6 KM. Doceń niesamowitą wszechstronność. Przyjrzyj się z bliska każdemu detalowi.
16 listopada 2012 dnia 11:53 #87866Anonim
Nieaktywny- Postów: 3 133
Jeżeli potrzeba pomocy przy moderowaniu to chętnie pomogę. Od 3 lat mam własne forum serwera pod domeną http://gtaa.pl, i znam się dużo na rzeczy, mam również od 3 lat duży serwer na pewnej grze, więc i stamtąd mam duże doświadczenie.
16 listopada 2012 dnia 12:21 #87871izdebski12 napisał:
Jeżeli potrzeba pomocy przy moderowaniu to chętnie pomogę. Od 3 lat mam własne forum serwera pod domeną http://gtaa.pl, i znam się dużo na rzeczy, mam również od 3 lat duży serwer na pewnej grze, więc i stamtąd mam duże doświadczenie.
Widze ze przemka uzywasz 😀
Zastanawialem sie jaki silnik ma to forum pewnie autorski ew styl silnika pasuje do mybb
ps slyszal ktos o e-zgrywusie? (zgrywus)
16 listopada 2012 dnia 12:29 #87874Anonim
szczerze to nie znam się na php, html. Wszystko mi robią ludzie. Chodziło mi bardziej, że jestem doświadczony w ogarnianiu ludzi, postów, wiem kiedy przenieść post, jak zbanować itp.
16 listopada 2012 dnia 13:00 #87876Banowanie w kazdym silniku innaczej wyglada 😉
16 listopada 2012 dnia 16:51 #87896Już był taki temat rok temu i widać efekty. Tym razem też się nic nie zmieni.
16 listopada 2012 dnia 17:01 #87900Anonim
no, ale co mamy pretensje? Najważniejsze, że sklep skuterowo się rozwija i dobra kasa leci.
16 listopada 2012 dnia 18:00 #87908Temat był wielokrotnie poruszany, ale raczej to bez sensu pisać tu o tym, bo nikt tu nawet nie zagląda. Ja jeśli widzę jakieś rażące zachowanie to po prostu klikam „zgłoś do moderacji”, wpisuje powód i przeważnie taki post zostaje usuwany.
16 listopada 2012 dnia 18:39 #87914Anonim
Nieaktywny- Postów: 2 986
Dziwi mnie fakt, że nikt nie chce wprowadzić takiego rozwiązania, przecież to nic nie kosztuje, a usprawnia funkcjonowanie forum i odciąża poniekąd Administrację. Cóż skoro sprawa nie ma szans na realizacje to trudno, napisałem ten temat po przeczytaniu kolejnej kłótni w którymś z tematów, wybaczcie 🙂
16 listopada 2012 dnia 18:47 #87917Dzięki DooOminO za słowa uznania. Nie zawsze mam czas i nie robiłem tego nigdy ale spróbować zawsze można, prawda?
Ja też myślę, że nie zmieni się nic. Ale => albo to wszystko odbije się od dna => albo upadnie. Takie moje zdanie.
Uważam też, że Madi powinien zostać moderatorem.
16 listopada 2012 dnia 18:56 #87921Przepraszam o Panu madi zapomnialem
16 listopada 2012 dnia 21:01 #87944Już kiedyś była podobna propozycja skierowana do Leszka – efekty widać czyli nic. Chociaż muszę przyznać że gdy widzę że coś się dzieje w temacie co nie powinno to wciskam „zgłoś do moderacji ” i zazwyczaj albo post jest usuwany albo użytkownik banowany. Pod tym względem nie powiem bo bym skłamał. Ale przyznam też że przydało by się kilka osób które na bieżąco gdy są tylko na forum robiły porządek. Szczerze to kiedyś bardziej chętnie wchodziłem na to forum bo zawsze działo się coś ciekawego i szło się pośmiać. Leszek aktywnie wypowiadał się w tematach i było wszystko ok. Od czasu jak forum na dobre się rozkręciło i zaczęło zarabiać jest dużo gorzej.
16 listopada 2012 dnia 21:26 #87950Leszek jest totalnie niewidoczny. Chociaż tematy związane z Zipp-em na głównrej się ukazują więc chyba działa.
16 listopada 2012 dnia 22:09 #87959DooOminO napisał:
Przepraszam o Panu madi zapomnialem
Dzięki ! Tylko bez pan 🙂
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.