INCA STREET 50 2T: Pierwsze 350 km

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #90732
    WODZU
    Użytkownik
    • Postów: 1 204

    I tak najbardziej podoba mi się film;)

    #90733
    qazwsxedc
    Użytkownik
    • Postów: 3 026

    Może otwórzmy taką Streetową Sagę- tzn. coś w rodzaju sprawozdania po każdym przejechanym tysiącu;) bo ten opis jest bardzo fajny.

    REKLAMA

    Zontes U1 125: Poczuj wszechstronność i moc

    Poznaj nowy Zontes U1 125 z najbogatszym wyposażeniem w klasie. Odkryj moc systemu oświetlenia full LED. Poczuj osiągi silnika 14.6 KM. Doceń niesamowitą wszechstronność. Przyjrzyj się z bliska każdemu detalowi.

    #90734
    Anonim
    Nieaktywny
    • Postów: 307

    WODZU masz talenta-gratulacje.Z tego wynika że to dobry skuter za niewielką kase.Oby tak dalej przez następne 20 000.

    #90735
    Majker
    Użytkownik
    • Postów: 1 060

    Bardzo fajnie zrobiony materiał – z pomyślunkiem 🙂 Jeszcze jakby te plenery zdjęciowe były ładniejsze… 😉 Pozdrawiam!

    #90770
    Raf
    Użytkownik
    • Postów: 269

    Nawet fajny ten moto… jest duży, to jest istotne jako alternatywa dla Kymco ND i B&W. Podobnie jak qazwsxedc, bardzo chętnie widziałbym w wykonaniu autora relacje także i z dalszych przygód z w/w skuterem w formie sprawozdań, gdyż po prostu przyjemnie się czytało. Życzę autorowi szerokiej drogi.

    #90771
    WODZU
    Użytkownik
    • Postów: 1 204

    Nie zasypuje gruszek w popiele i napewno będą następne relacje:) Pozdrawiam

    #90922
    Kisiu1981
    Użytkownik
    • Postów: 4 647

    Witam! Ja kupiłem identyczny skuter. Zrobiłem na razie 150 km. Wlałem 4 l benzyny i zrobiłem na tym 80 km. Czy to normalne? Wiem, że dopiero się dociera i może tyle palić. A jak Wodzu Twój sprzęt? Pozdrawiam.

    #90923
    Leszek Śledziński
    Keymaster
    • Postów: 2 361

    To normalka:)

    #90971
    ejaKSG
    Użytkownik
    • Postów: 2

    Mam od niedawna takiego samego 🙂 przejechałem 225 km na razie. Na początku też gasł i dzięki tej stronie przewierciłem korek 🙂 rura wydechowa też mi się odkręciła, a tak to wszystko dobrze, polecam skuter 🙂 Wodzu ile ci pali na 100? i mam takie pytanie bo nikt mi nie potrafi odpowiedzieć, czy z takim przebiegiem mogę już kogoś wozić ? Czy na razie tylko sam ?

    #90977
    WODZU
    Użytkownik
    • Postów: 1 204

    Witam. Spalanie spadło do 3,2l na 100km. Co do drugiego pytania – jak masz nowy samochód to też przez jakiś czas musisz jeździć sam? 🙂 Streetka ma wbite 2 osoby i mogą jeździć dwie osoby:) Pozdrawiam

    #90995
    Anonim
    Gość
    • Postów: 89 724

    […] mija i na liczniku przejechanych kilometrów wybiło ponad 1735. Tak jak to było opisane w poprzedniej relacji skuter jest użytkowany na terenie Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego. Duże natężenie […]

    #91021
    RadoKSG
    Użytkownik
    • Postów: 1

    Ja mam przejechane 1100 km i mi nadal pali na 100 ok. 4-6 litrów. Staram się jechać w miarę ekonomicznie, ale i tak co chwilę muszę odkładać 20zł.

    #91026
    ejaKSG
    Użytkownik
    • Postów: 2

    RadoKSG ja mam to samo. na pierwszym przeglądzie wymielili mi moduł i świece. i odblokowali za .. 150 zł

    #91037
    pawelfurek
    Użytkownik
    • Postów: 1

    Witam mam taki problem pisze tutaj poniewaz szybko szukalm jakiegos forum a problem polega na tym ze kupilem wczoraj inke i przejechalem 5 km zgasilem poszlem do sklepu wychodze chce zapalic a tu na starter nic ,no to zapalilem kopką patrze swiatel nie ma kierunkowzkazow nie ma , a klakson jest co to moze byc za objaw .. pozdrawiam

    #91474
    sajmonhk
    Użytkownik
    • Postów: 1

    Również mam podobny problem z tym że przejechałem ponad 100km i podczas jazdy gaśnie skuter, odpowietrzam zbiornik paliwa i nic.. nadal nie daje się uruchomić po odczekaniu około 5 do 10 minut odpala, ale przy pierwszym hamowaniu silnikiem ponownie gaśnie a cała elektryka pada.. Irytujące gdy stanę na środku drogi a nie mogę włączyć nawet świateł awaryjnych.. gdzie tkwi problem i jak go rozwiązać? Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

    #93827
    robert1112222
    Użytkownik
    • Postów: 1

    PAWELFUREK : tez miałem taki problem brak swiateł i zapłonu rozebrałem przednią obudowę i podociskałem kostki ale problem morze tkwić na złonczeniach kabli od swiateł pod osłonkami termozgrzewalnymi wtedy trzeba rosciąc i połaczyć po jakimś czasie kompletnie rozładował mi sie akmulator po wyciągnieciu okazało sie ze w akmulatorze niema ani jednej kropli wody destylowanej poprostu fałszywy za jakis czas to samo brak prądu ale to okazała sie bardzo drobna usterka ponieważ wystarczyło dokrecic głuwne kableprzy akmulatorze bo sie poluzniły DZIĘKUJA ZA UWAGE POZDRAWIAM (= ŁYSY

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button