Problemy z skuterem

Problem z odpaleniem

Ten temat zawiera 1 odpowiedź, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Wombat Wombat 3 miesiące, 3 tygodnie temu.

Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #624642
    Zdjęcie profilowe Pitbull
    Pitbull
    Użytkownik
    • Postów: 1

    Witam mam problem z odpaleniem mojego skutera Piaggio ZIP 50.Nic reaguje na przekręcenie kluczykiem kontrolki się nie zapalają,nie słychać rozrusznika chciałem spróbować przy odpiętej kostce od stacyjki na kopke odpalić nic słychać że rozrusznik działa ale nie migają przy tym żadne kontrolki, bezpiecznik sprawdzony.
    Kostka od stacyjki ma czarny nalot na stykach co to może oznaczać? tez chce powiedzieć że na przewodzie od kostki jest zaizolowany przewód. Z góry proszę o pomoc 🙂

    #624646
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 13 040

    pomagam: odstaw to do mechanika (mechanika -elektryka) bo kompletnie tematu ie ogarniasz.
    Chyba że ogarniasz to wtedy miernik w ręke i patrzysz gdzie prąd dociera kiedy powinien a gdzie nie.

    Nie rozumiem skrótu myślowego że chciała odpalić na kopniak a nie słychać rozrusznika.

    SYM GTS 125 / Junak 607 2T: Malossi Sport 70, ProReplica, wario SportPro, 19mm Carb, Malossi GasBox, MF Evolution Clutch, Wingcooler…itd… gnije…
Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie