Strzala przy zwalnianiu!!!

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Archiwum Jednoślad.pl (2005-2010) Strzala przy zwalnianiu!!!

Ten temat zawiera 9 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez  Anonimowy 10 lata, 1 miesięcy temu.

Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 10 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #266612

    Anonimowy
    • Postów: 0

    A więc…. jak to zwykle po długim odpalaniu tego chińskiego złomu kiedy wreszcie odpali to jest tak. Rano to nawet ma powera ale jak się rozgrzeje to tak…. przy zwalnianiu pierdzi, strzela chyba że trzymam więcej gazu.. A jak ruszam to jak mu daje no tak 1/4 gazu to tak pierdzi jak by miał zgasnąć…. a jak mu dam full gaz manetką to rusza ale nie z takim przyśpieszeniem co rano…. Za mało benzł Dysza 75 cyl 60 ccm iglica max powietrze 1,5 obrotu.

    #266613

    Anonimowy
    • Postów: 0

    powiem że nie wiem. ja miałem tak że jak zimny był skuter (palił z 1 rano) to szedł super ale dopiero gdy sę nagrzewał silnik (1km) to prędkość spadała do ok. 15km/h. okazało się że to była wina ssania może u ciebie też tak jest 🙂

    #266614

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Też mi chiński 4t strzela przy hamowaniu (przy samym zwalnianiu nie), nie doszedłem jeszcze skąd ani dlaczego 😀

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Prezenty od Junaka

    Kup dowolny jednoślad marki Junak, a otrzymasz kask z blendą Junak oraz 5L oleju Platinum Rider.
    #266615

    Anonimowy
    • Postów: 0

    strzela, bo bęnyne dopala 😛 to bardzo fajny dźwięk jest, mi pasuje 😀

    #266616

    Anonimowy
    • Postów: 0

    jak strzela to tylko zawory

    #266617

    Anonimowy
    • Postów: 0

    a czym można [u:4a8fa60c92]dokładnie[/u:4a8fa60c92] ustawić

    #266618

    Anonimowy
    • Postów: 0

    szczelinomierzem 🙂

    #266619

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Jak strzela to znaczy że coś zaraz odpadnie 😀 w końcu to chińskie gówno jest =)

    #266620

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Ta to jak np specjalnie motorami strzelają to też im zaraz coś odpadnie? Kolejny nowy co się mądrzy … Najprawdopodobniej to zawory…

    #266621

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Być może właśnie to…. bo jak go regulowałem… chyba z 400 km temu 😛 to jeszcze palił. Ładnie i wgl wymiatał 😀 A przy tym mi spalanie pasowało… 2,5-3 l Ustawię zobaczę powiem czy się zmieniło. Tylko na razie za bardzo czasu nie mam.

    [ Dodano: 2008-09-25, 16:45 ]
    No i zobaczyłem te zawory. Jeden nie miał luzu a drugi miał za wielki. Znalazłem szczelinomierz i zrobiłem. I chodzi na razie.

Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 10 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie