nie działajacy starter w zipp pro 50

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Motorowery nie działajacy starter w zipp pro 50

Ten temat zawiera 2 odpowiedzi, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Wombat Wombat 6 miesiące, 1 tygodni temu.

Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #640251
    Zdjęcie profilowe seba
    seba
    Użytkownik
    • Postów: 12

    Witam. Mam problem ze starterem w zipp pro 50. Otóż czasami mi szwankował raz działał raz nie, pozniej tylko jak sprzęgło wcisnąłem to krecił na rozruch , a teraz wogóle nie reaguje. Akumulator naładowany na maxa klakson, swiatła działaja , a na starter nie kreci. Dodam ze przekaznik jest dobry bo na zwarcie normalnie kreci a do przycisku tak jakby prąd nie dochodzi. Włacznik starteru sprawdzony ,wyczyszczony z zanieczyszczeń,wszystkie kable pewnie sie trzymaja, spinki tez sprawdzone dobrze sie trzymają..

    • Ten temat został zmodyfikowany6 miesiące, 1 tygodni temu przezZdjęcie profilowe Wombat Wombat.
    • Ten temat został zmodyfikowany6 miesiące, 1 tygodni temu przezZdjęcie profilowe Wombat Wombat.
    #640253
    Zdjęcie profilowe seba
    seba
    Użytkownik
    • Postów: 12

    Teraz okazało sie ,że idealnie działa starter,ale tylko wtedy jak wcisnę sprzęgło.Od zawsze palił na starter bez wciskania hamulca ,czy sprzegła. A teraz rozruch działa tylko ze sprzegłem. Czym to moze być spowodowane? To wyglada jakby teraz wciśniecie sprzęgła dawało masę, lecz jakim cudem

    #640273
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 15 663

    naprawił się.

    ziuuummmm….
     
    Czytaj
    REKLAMA

    Prezenty od Junaka

    Kup dowolny jednoślad marki Junak, a otrzymasz kask z blendą Junak oraz 5L oleju Platinum Rider.
Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie