Kymco NEXXON 50 4T… bardzo długo sie rozgrzewa

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Archiwum Jednoślad.pl (2005-2010) Kymco NEXXON 50 4T… bardzo długo sie rozgrzewa

Ten temat zawiera 4 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez  Anonimowy 7 lata, 4 miesiące temu.

Oglądasz 5 postów - 1 przez 5 (z 5 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #217259

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Witam serdecznie
    Mam skuter Kymco NEXXON 50 4T i przejechane 1900 km .Jak dotąd nie narzekałem na nie go , ale ostatnio coś muszę długo go rano rozgrzewać . Odpala gdy jest zimny od razu, ale kiedy po dwóch minutach próbuje wrzucić jedynkę i ruszyć to gaśnie i tak przez pięć minut, aż porządnie się rozgrzeje wtedy rusza bez problemu, choć po wrzuceniu dwójki też potrafi zgasnąć. Jak był nowy to po jednej minucie ruszał bez problemu . Na trasie silniczek… gdy jest rozgrzany chodzi jak zegareczek. Nie wiem czy to normalne czy nie . Wydaje mi się że cos jest nie tak skoro trzeba go tak długo rozgrzewać, aby nie gasł po wrzuceniu biegu.
    Proszę o pomoc.

    #217260

    Anonimowy
    • Postów: 0

    A olej w skrzyni jestą Nie jest go za mało?

    #217261

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Kowal napisał:

    A olej w skrzyni jestą Nie jest go za mało?

    Olej, filtr powietrza sprawdzony – wszystko ok

    #217262

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Za gęsty olej w skrzyni.

    #217263

    Anonimowy
    • Postów: 0

    ja mialem to samo. U mnie to była woda w gaźniku. U ciebie właśnie na to stawiam albo cos z ssaniem nie tak. A to ze olej za gesty to co to ma do tego to nie wiem . Przecież nawet jakby w ogóle oleju nie bylo to praktycznie nie będzie to zauwazalne

Oglądasz 5 postów - 1 przez 5 (z 5 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie