Kymco agility – ładowanie

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Skutery Kymco agility – ładowanie

Ten temat zawiera 4 odpowiedzi, ma 3 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe JapanUltimeteFrisbee JapanUltimeteFrisbee 10 miesiące, 3 tygodnie temu.

Oglądasz 5 postów - 1 przez 5 (z 5 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #312638
    Zdjęcie profilowe JapanUltimeteFrisbee
    JapanUltimeteFrisbee
    Użytkownik
    • Postów: 3

    Witam! Mam problem ze skuterem który bez akumulatora podaje napięcie około 3v a po włączeniu świateł drogowych gaśnie. Był w nim wymieniony iskrownik po awarii oryginału. Jest to wina nowego iskrownika czy regulatora napięcia?

    #312644
    Zdjęcie profilowe malfeusz
    malfeusz
    Użytkownik
    • Postów: 88

    gaśnie bo nie ma prądu na świecy….jest to wina braku akumulatora, jak mozna jeździć bez akumulatora….

    #312683
    Zdjęcie profilowe JapanUltimeteFrisbee
    JapanUltimeteFrisbee
    Użytkownik
    • Postów: 3

    Nie o to chodzi, w trakcie jazdy akumulator po prostu rozładowuje się.

    #312689
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 12 699

    jak nie masz ładowania to się rozładowywuje. ale czego to jest wina to nie zgadniemy. to trzeba albo sprawdzić miernikiem albo podmieniać części i sprawdzać. chyba że to skutek zwarcia gdzieś – to zabawa jeszcze lepsza

    SYM GTS 125 / Junak 607 2T: Malossi Sport 70, ProReplica, wario SportPro, 19mm Carb, Malossi GasBox, MF Evolution Clutch, Wingcooler…itd… gnije…
    #312707
    Zdjęcie profilowe JapanUltimeteFrisbee
    JapanUltimeteFrisbee
    Użytkownik
    • Postów: 3

    Ok dzięki i mam jeszcze sprawę, bo z iskrownika wychodzą 2 kable, jeden jest z impulsatora, a drugi podłączony jest do izolowanej cewki, jego druga końcówka nie jest podłączona, wie ktoś gdzie go podłączyć i do czego on służy?

Oglądasz 5 postów - 1 przez 5 (z 5 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie