! Forum Motorowery Benyco Rk 50 s

Ten temat zawiera 4 odpowiedzi, ma 3 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Wombat Wombat 11 miesiące temu.

Oglądasz 5 postów - 1 przez 5 (z 5 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #312267
    Zdjęcie profilowe Benyco_rk
    Benyco_rk
    Użytkownik
    • Postów: 3

    Witam, po jeździe zauważyłem że motorower nie chce odpalać, zajrzałem w okolice silnika i oto z tego przewodu ucieka dym podczas rozruchu, no raczej powinien być gdzieś podłączony i tu moje pytanie gdzie? Zdjęcie poniżej w linku

    https://i.gyazo.com/fd5f9be7d070660e905a41f456c93a7a.png

    Proszę o pomoc

    #312269
    Zdjęcie profilowe maxell
    maxell
    Użytkownik
    • Postów: 66

    Przewód krótki zakończony zaciskiem – pochyl się i poszukaj po prostu gdzie może sięgnąć i z czego mógł spaść 🙂

    #312271
    Zdjęcie profilowe Benyco_rk
    Benyco_rk
    Użytkownik
    • Postów: 3

    a jest szansa że coś mi po prostu odpadło od tego przewodu? bo za cholere nie wiem od czego to i do czego to podłączyć

    #312273
    Zdjęcie profilowe Benyco_rk
    Benyco_rk
    Użytkownik
    • Postów: 3

    Może mi ktoś pomóc, bo to że trzeba poszukać skąd odpadło to ja wiem, tylko że tam niczego takiego nie ma. I zasadnicze pytanie do czego ten przewód służy?

    #312278
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 12 699

    a nie z filtra powietrza?

    SYM GTS 125 / Junak 607 2T: Malossi Sport 70, ProReplica, wario SportPro, 19mm Carb, Malossi GasBox, MF Evolution Clutch, Wingcooler…itd… gnije…
Oglądasz 5 postów - 1 przez 5 (z 5 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie